PER QUALSEVOL DUBTE O SUGGERIMENT, ENVIA UN CORREU A: informa5e@gmail.com COL·LABORA!!!

martes, 20 de mayo de 2008

Nou estacionament a Mira-sol




L’Ajuntament de Sant Cugat, a instàncies dels representants veïnals al Consell de Districte, ha netejat uns terrenys situats davant el centre escolar "La Farga" per al seu ús com a estacionament, reforçant l’actual disponibilitat del que és troba a la remodelada plaça Borràs amb l’Avinguda Bilbao.
Aquesta és una bona notícia, donat que al voltant de l’estació dels FGC de Mira-sol hi ha una evident mancança de llocs per deixar el cotxe per part dels usuaris d’aquest transport públic.
Durant molt de temps s’ha detectat a la zona un gran volum de vehicles que estacionen on poden, cosa que ha causat molèsties als veïns de la zona de l’estació. Això, afegit a la desaparició de llocs d’estacionament, per la remodelació de la plaça Borràs, havia esdevingut en una situació de malestar que ara, amb la disponibilitat d’aquests terrenys, l’Ajuntament ha contribuit a minvar, fins a la construcció definitiva d’un estacionament més gran que pugui rebre la demanda actual i futura.
El nou equip municipal està fent realitat la promesa de millora del districte que van prometre a l’inici de la constitució els Consells, i això contribueix a l’aument de la confiança dels veïns en la institució pública més propera.
La tasca municipal, que alguns havien pronosticat que seria pitjor que mai (per la majoria absoluta assolida a les darreres eleccions municipals) s’està definint com a una veritable eina de participació, diàleg i col·laboració per a la solució dels problemes de Mira-sol, i l’equip de govern demostra estar treballant per aconseguir la confiança dels veïns.
Els ciutadans estan contents amb aquest nou estacionament i des de Info-5è volem trametre a l’equip de govern l’agraïment per netejar els terrenys i encoratjar-los per seguir en aquesta línia de feina i d’esforç que, sens dubte, estan duent a terme per nosaltres, és a dir, pels ciutadans i ciutadanes de Mira-sol.



equip Info-5è

No hay comentarios: