PER QUALSEVOL DUBTE O SUGGERIMENT, ENVIA UN CORREU A: informa5e@gmail.com COL·LABORA!!!

martes, 20 de mayo de 2008

Piscina a Mira-sol


Com ja sabeu, en breu s’iniciaran els treballs per a la construcció del centre lúdico-esportiu de Mira-sol, la tan reclamada "piscina" què, no tan sols tindrà aquest equipament, sinó que comptarà amb tres piscines, solàrium, zona de jocs i zona verda, paddle, etc.
Aquest equipament estarà situat, a proposta dels representants de Mas Gener, al costat del camp de fútbol de Mira-sol i just darrere del centre escolar Catalunya, a l’Avinguda de Pompeu Fabra, molt cèntricament ubicat pensant, també, amb els futurs veïns del Turó de Can Mates.
Tot i que ja es voldria poder gaudir d’aquestes instal·lacions, bé per problemes de pressupost, bé per altres d’adjudicació, i actualment, amb la crisi immobiliària, el projecte s’ha anat retardant.
Tant mateix, els veïns del districte ens manifesten la seva il·lusió per poder gaudir ben aviat dels serveis que ens oferirà el centre, i, alhora entenen que, esperar una mica més, és millor perquè prefereixen tenir-ho d’aquí un any i mig, però ben bonic, que d’aquí 10 o 12 mesos, amb mancances i corre-cuites.
Un cop més podem palesar que quan els representants municipals s’asseuen i participen amb la ciutadania, aquesta respon positivament i aquells s’esmerçen per a complaure tothom.


equip Info-5è

No hay comentarios: