PER QUALSEVOL DUBTE O SUGGERIMENT, ENVIA UN CORREU A: informa5e@gmail.com COL·LABORA!!!

jueves, 26 de junio de 2008

Funcionament dels Grups de Treball

El dia 18 de desembre de 2007, en reunió al Casal de Cultura de Mira-sol, els vocals del Consell del Districte representants de les entitats veïnals, amb presència d'alguns representants polítics, van prendre l'acord de com haurien de funcionar els Grups de Treball per tal de fer-los operatius, afavorir la participació ciutadana i desbloquejar els projectes i compromisos adquirits pel propi Consell.
Fruit d'aquesta reunió, els representants que van votar SI van demanar al Secretari General de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, que donés validesa jurídica als acords.
A continuació, us oferim les conclusions del document que Secretaria General ens ha fet a mans.
Si voleu tenir el document sencer, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic, i en el menor temps possible, us farem arribar una còpia en format PDF o Word.
CONCLUSIONS
4.1.- Les sessions dels Grups de Treball del Consell de Districte no poden ésser obertes a tothom sinó que han d'integrar-se únicament pels seus membres que han d'ésser persones representatives i/o coneixedores de l'objecte específic de cada Grup de Treball i a més tenir la residencia en el districte, que ha de venir determinada per la inscripció del corresponent domicili en el Padró Municipal d'Habitants.
4.2.- La locució emprada en l'apartat 4 de l'art. 51 del ROM, referida a que els Grups de Treball "es constituirán amb persones representatives i/o coneixedores del tema, residents en el districte ...", en incorporar la fórmula "i/o" comporta la possibilitat de la validesa de la seva projecció aplicativa en el sentit de_limitar la composició com a membres únicament als vocals dels Consells de Districte com a persones representatives.
4.3.- Els membres integrants dels Grups de Treball poden assistir acompanyats d’un assessor, de manera análoga amb el que s'esdevé per part dels regidors representants de cada Grup Polític municipal al si de les Comissions Informatives de l'Ajuntament.
4.4.- L'acord del Ple dels Consells de Districte de creació dels Grups de Treball ha d'establir el seu objecte, denominació i composició en base als criteris alternatius de representativitat i/o coneixement del tema previstos en l'art. 51.4) del ROM, essent una de les posibles interpretacions jurídiques valides la de limitar la integració com a membres dels Grups de Treball als propis membres del Ple del Consell de Districte.

Sant Cugat del Valles, 28 de març de 2008
Equip Info-5è

No hay comentarios: