PER QUALSEVOL DUBTE O SUGGERIMENT, ENVIA UN CORREU A: informa5e@gmail.com COL·LABORA!!!

jueves, 19 de junio de 2008

GT Seguretat Ciutadana i Mobilitat



El passat dia 19 de juny va tenir lloc, al Casal de Cultura de Mira-Sol i presidit pel regidor i president del Consell de Districte Sr. Xavier Martorell, el grup de treball de Seguretat Ciutadana i Mobilitat on es va informar sobre la propera instal·lació de la marquesina de la parada d’autobús de la Plaça de Mira-sol (Av. Bilbao), que està previst que quedi enllestit abans de finals de setembre.
També es va acordar, entre d’altres coses, realitzar un estudi de freqüència d’ús de la parada de la línia 1 de Plaça Espanya (direcció Ferrurons), i alhora regular la circulació i estacionament de vehicles en aquesta plaça.
En breu (abans de l’estiu) aquests estudis estaran enllestits i és procedirà, en cas de conservar la parada, a pintar la zona on no podran aparcar els cotxes, aprofitant que s’estan repintant els senyals horitzontals al districte.
Un altre tema va ser la regulació del carrer Ibáñez Olucha. Va demanar-se que aquest carrer es converteixi en unidireccional entre la Plaça Espanya i el carrer Soria (direcció a Plaça Borràs), tot mantenint ambdós costats d’estacionament.
En l’apartat de precs i preguntes, cal destacar que ja s’està en fase d’execució l’estudi per reorganitzar la Plaça Borràs canviant el semàfor de lloc, de manera que pugui regular tant l’Avinguda de Montserrat Roig com el carrer Ibàñez Olucha, des d’on podrà efectuar-se el gir a l’esquerra que fins ara està prohibit. A més, també es modificarà l’actual pas de vianants, apropant-lo més a la sortida/entrada als FGC.
D’altra banda, i donat que hi havia certa urgència, es va incorporar com a punt de l’ordre del dia escollir el representant del districte a la Comissió de Modificació del Reglament Orgànic Municipal (ROM). A falta de cap altre proposta, ha estat concedit, en primera instància, al vocal del Consell de Districte Sr. Josep C. Canut, que ja havia demanat la creació del Grup de Treball del ROM durant la pasada legislatura, i que va oferir-se per ocupar aquest lloc.
Així, la representació del districte de Mira-sol serà provisional fins a la seva ratificació oficial el proper dia 8 de setembre (el Ple del Consell de Mira-sol més proper).

No hay comentarios: