PER QUALSEVOL DUBTE O SUGGERIMENT, ENVIA UN CORREU A: informa5e@gmail.com COL·LABORA!!!

martes, 3 de junio de 2008

Ple del Consell de Mira-sol

Ahir va celebrar-se el Ple del Consell de Districte de Mira-sol amb un punt de l’ordre del dia força dens, per la temática a tractar: el pressupost municipal pel quatrieni 2008-2011. Cal destacar la novetat del tractament d’aquest pressupost que ja no s’ha explicat en forma de números sinó en forma d’objectius, política i àmbits d’actuació, el que no va generar pràcticament cap mena de debat espés com en altres ocasions anteriors.
Val a dir que al districte encara tenim un remanent de 361.000 euros per a inversions a Mira-sol, juntament amb els 208.000 d’aquest any, cosa que fa 569.000 euros disponibles per aquest 2008.
L’altre gran tema de la nit fou el complex esportiu de Mira-sol (la piscina). El Sr. Messeguer va explicar-nos, entre altres coses, que aquest complex estarà dotat d’una piscina de 25 x 12,5 m, una altre de 145 m2 (coberta), amb la posibilitat, segons la demanda, de construir una segona piscina de 25 x 12,5 m.
A més, al 1er pis tindrem 4 gimnasos (1 amb fitness), servei de bar, zona ajardinada (on hi hauran 4 pistes de paddle), jocs infantils, terrassa i altres complements.
La construcció és preveu que comenci després de l’estiu i té un termini d’uns 14 mesos.
D’altra banda, el president del Consell, Sr. Martorell, va introduir el tema de la rotonda d’accés a Turó de Can Mates, i va facilitar als veïns de la zona que van asistir al Ple la planificació definitiva de com quedarà un cop fet aquesta connexió.
equip Info-5è

No hay comentarios: